HİBRİT DENETİM ÇÖZÜMÜYLE GÜVEN VE UYUM SAĞLIYORUZ.

COVID-19 küresel salgını, global olarak denetçilerin denetime gitme şartlarını kısıtlaması nedeniyle Control Union denetimlerin devam etmesini sağlayacak yeni bir çözüm geliştirdi.

Geçmişte, denetçilerin denetimleri tamamlamaları için fiziksel olarak denetim yerinde olmaları gerekirdi. Şimdi, Control Union’ın deneyimi ve teknolojinin birleşimiyle bir denetçinin denetim yerinde diğer denetçinin ise uzaktan bağlantıyla müşterilerimize Hibrit Denetim yapmalarını sağlıyoruz.

Hibrit denetimle, denetim yerindeki denetçi, Microsoft HoloLens 2 kullanarak uzaktan denetim sağlayan diğer denetçiye canlı görüntülerin iletilmesini sağlar. Denetçiler, kuruma yapılan denetimle ilgili ayrıntıları tartışmak için Microsoft Teams aracılığıyla iletişime geçerler. Programı denetleyen denetçilerden en az biri programın denetiminde yetkilendirilerek denetimi gerçekleştirir.

Control Union Sertifikasyon Direktörü Jan-Frans Bastiaanse Hibrit Denetimle ilgili görüşlerini şu şekilde aktardı: “Mevcut küresel durum işleri farklı şekillerde yapabilmeye zemin oluşturdu. Oluşturduğumuz Hibrit Denetim çözümü seyahat maliyetlerini ve gereksiz emisyonları azaltırken daha önce yalnızca yerinde denetimle sağlanan ayrıntılı ve yetkili denetimi uzaktan sağlamaktadır. Bu çözümle, yetkili denetçi, yerinde bir denetçinin gözüyle uzaktan denetime katılarak müşterilerimize önemli maliyet tasarrufları sağlar. Böylelikle denetçilerimiz evden veya ofisten ayrılmak zorunda kalmadan konumun fiziksel denetimini tamamlayabilmektedir.”


İletişim Bilgileri:
Control Union Certifications B.V.            
Mr. Jan-Frans Bastiaanse
T +31 (0)38 426 0100  
E jfbastiaanse@controlunion.com