CONTROL UNION VE H&M İŞBİRLİĞİ: CONNECTED

12 Eylül 2017

CONNECTED, hazır giyim sektöründe tedarik zinciri şeffaflığı yükümlülüklerini ve taahhütlerini yerine getirme konusunda yardımcı olmak için platformun kurucu üyelerinden H&M işbirliği ile tasarlanmıştır.
Eşsiz bir tedarik zinciri izlenebilirliği ve veri servisi olan CONNECTED, giyim sektöründe çeşitli katmanlar ve çeşitli ülkelerde dağıtılan karmaşık tedarik zincirlerine yardımcı olacaktır. Perakendeciler ve marka sahipleri, zincirin geri kalanında bilinen risklere maruz kalmamalarını sağlamak için yalnızca birinci veya ikinci kademe tedarikçilerinin ötesinde görünürlüklere ihtiyaç duymaktadır.
CONNECTED, perakendecilere, marka sahiplerine ve üreticilerine tedarik zincirlerini eşleştirmelerine, materyalleri takip etmelerine, uyumu izlemelerine ve işlem hacimlerinden sipariş süreleri siparişlerine kadar çeşitli tedarik zinciri verilerine erişmelerine izin veren açık bir izlenebilirlik platformuna dayanıyor.
Başlangıç eğitimleri, seçili sayıda H&M viskon tedarikçilerine verildi ve daha fazla tedarikçi sisteme katıldı. Hizmetin kilit önceliği, tedarik zinciri boyunca işbirliği ve destektir. Sistemin devamlılığından emin olmak için tüm üretim bilgelerine özel destek merkezleri kurulmuştur. Yerel CONNECTED temsilcileri, sistemi kullanmada, teknik sorunları gidermek ya da genel soruşturmalarda tedarikçilere rehberlik etmek için daima mevcut durumdadır.
Connected, gelecek aylarda, geri dönüştürülmüş giysiler gibi alternatif yeni nesil liflerden üretilen kumaşların artan talebini ve teklifini dikkate almak için gelişmeye devam edecektir.


Daha fazla bilgi için:
Anıl Noyin - anoyin@controlunion.com
Selin Işlakça - sislakca@controlunion.com