CONTROL UNION, HOLLANDA KRAL´I WILLEM-ALEXANDER´DAN KRALİYET STATÜSÜ ALDI

Kraliyet ataması, şirketlere alıcıya karşı saygı, takdir ve güveni sembolize etmek için verilebilecek bir ayrıcalıktır. Peterson Control Union'ın özellikle sosyal, finansal, mali, yönetimsel ve etik davranışlarla ilgili geçmişi ve güncel faaliyetleri, kraliyet statüsüyle ödüllendirme sürecinde önemli rol oynamıştır.

Peterson Control Union CEO'su René van Rijst ödülle ilgili olarak: "Bu şekilde tanınmaktan onur duyuyoruz ve ayrıcalıklıyız. 2020, Peterson Control Union'ın 100 yıllık iş hayatını tamamlayarak dünyada fark yaratmasını kutladığımız yıldır. Her yerde bir aile şirketi olarak tanındık ve aile odaklı, dürüstlük ve  hem insanlara hem de topluma saygı gibi güçlü değerler bu yüzyıllık dönüm noktasına ulaşmamıza yardımcı oldu. Bu temeller üzerine inşa edilen daha da parlak bir gelecek bekliyoruz.Bu ödülü bize bahşeden Kral Willem-Alexander'a ve bunu başarmamıza olanak sağlayan mevcut ve eski tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca müşterilerimize sürekli destekleri için içtenlikle teşekkür etmek istiyoruz. "

Kraliyet Ataması, tüzüğün Peterson ve Control Union'a 2020'nin sonlarında Rotterdam'da düzenlenecek bir törenle verilmesiyle resmi olarak onaylanacak.

Yüzüncü yıl kutlamalarının teması, iklim değişikliğiyle ilgili olarak hepimizin karşılaştığı zorlukları ve ayrıca müşterilerimiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte büyüme arzumuzun farkında olarak sürdürülebilirlik oldu. Ağaç, bunu temsil etmek için bir büyüme ve güç sembolü olarak seçildi ve dünya çapındaki topluluklarımıza hediye olarak her çalışanımız adına bu yıl bir ağaç dikiyoruz.