controlunion logo 1

GOTS, TE STANDARTLARI (OCS,GRS,RCS,RWS) STANDART EĞİTİMİ

GOTS, OCS, RCS, GRS Standartları Hakkında Bilgilendirme Eğitimi

Eğitimin Amacı

Bu eğitimin amacı, GOTS ve Textile Exchange (TE) standartlarının sertifikasyon kuralları, gereklilikleri ve bu kapsamlarda düzenlenen Taşıma Sertifikası (Transaction Certificate – TC) süreçlerini doğru, eksiksiz ve standartlara uygun şekilde yönetebilmeleri için katılımcılara kapsamlı bilgi ve uygulama becerisi kazandırmaktır. Böylece sertifikalı firmaların tedarik zinciri doğrulama süreçlerinde güvenilirlik ve izlenebilirlik düzeyinin artırılması hedeflenmektedir.

Eğitimin İçeriği

  • GOTS ve TE standartlarında TC’nin rolü ve gereklilikleri
  • TC başvuru süreci, adımlar ve kontrol noktaları
  • Tedarik zincirinde izlenebilirlik ve belge akışı
  • GOTS, GRS, OCS, RCS, RWS, RAS, RMS materyal akışlarına ilişkin örnek uygulamalar
  • Sık yapılan hatalar, karşılaşılan riskler ve çözüm önerileri
  • Denetimlerde TC ile ilgili dikkat edilen hususlar
  • Uygulamalı örnek TC incelemesi ve senaryo çalışmaları

Kimler Katılabilir?

  • GOTS veya TE kapsamında sertifikalı firmaların ilgili operasyon, kalite, sürdürülebilirlik veya ihracat departmanı çalışanları
  • Tedarik zinciri yönetimi, izlenebilirlik, ürün doğrulama ve belge yönetiminden sorumlu personeller
  • Sertifikasyon sürecine yeni dahil olan veya süreçlerini güçlendirmek isteyen firmalar

Kısa Tanıtım Özeti

Control Union Türkiye tarafından verilen eğitim, GOTS ve TE standartlarına göre TC süreçlerinin doğru yönetilmesini amaçlayan kapsamlı bir programdır. Eğitim, sertifikalı firmalara tedarik zinciri doğrulama süreçlerinde kaliteyi ve uygunluğu artıracak bilgi, beceri ve pratik altyapı sunar.

Öğrenim Çıktıları

Katılımcılar eğitimin sonunda:

  • GOTS ve TE TC gerekliliklerini doğru şekilde yorumlayabilir.
  • TC başvuru sürecini eksiksiz ve standarda uygun yönetebilir.
  • Belge akışı ve izlenebilirlik adımlarını anlayarak tedarik zinciri doğrulamasını güçlendirebilir.
  • Sık karşılaşılan hatalar tanıyıp önleyebilir.
  • Sahtecilik risklerini ve kontrol noktalarını etkili şekilde değerlendirebilir.
  • Denetimlerde TC ile ilgili sorumluluklarını doğru yerine getirebilir hale gelir.

Sertifika

Eğitim sonunda katılımcılara Control Union Akademi tarafından Katılım Sertifikası verilecektir.

Sık Sorulan Sorular (SSS)

Ücretlendirme

Genel katılıma açık eğitimlerde kişi başı ücret 4.000 TL + KDV
(Toplu katılım taleplerinizin fiyat teklifleri için cuakademi@controlunion.com mail adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.)

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

cu white icon 01
Semih Can Aşıcı
Eğitmen
Semih Can Aşıcı
Özgeçmiş ↓
Eğitim Başvurusu

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni ve "Rızaya Tabi İşlemler" Başlıklı Kısımda Belirtilen Şekilde Kişisel Verilerimin İşlenmesine, Control Union Gözetim ve Belgelendirme Ltd. Şti'nin Duyuru, Reklam, Kampanya Vb. Konularda Şahsıma Ticari Elektronik İleti Göndermesine, Bilgilerimin Bu Amaçla Kullanılmasına, Saklanmasına ve Hizmet Sağlayıcı Üçüncü Kişilerle Paylaşılmasına Açık Bir Şekilde Rıza Veriyorum.