CONTROL UNION UYGUNLUK DEĞERLENDİRME SEMPOZYUMU’NA SPONSOR OLDU

14 Kasım 2016

Control Union, Uygunluk Değerlendirmesi Derneği (UDDer) tarafından bu yıl 4´üncüsü düzenlenen Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Sempozyumu’na gümüş sponsor oldu.
Uygunluk Değerlendirmesi Derneği (UDDer) tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Sempozyumu, 11-12 Kasım tarihlerinde Harbiye Askeri Müze'de gerçekleşti. Muayene, deney ve kalibrasyon laboratuvarları, muayene örgütleri, sistem, ürün ve personel belgelendirme kuruluşları; sanayi, hizmet, ticaret ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren özel sektör şirketlerin katılımı ile gerçekleşen sempozyuma Control Union Gümüş Sponsor oldu.
Ekonomi Bakanlığı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın desteği ile gerçekleşen sempozyumda piyasa gözetimi ve denetimi, ülkemizde uygunluk değerlendirme sektörü, Avrupa ve Dünya’da uygunluk değerlendirmeleri, Tüketici ürünlerinde uygunluk değerlendirmeleri ve gıda güvenliği gibi konular ele alındı. Control Union, fuaye alanında açtığı stand ile hizmetlerini tanıtma fırsatı buldu. Sempozyum sonunda UDDer Başkanı Selçuk Uçar, sempozyuma gümüş sponsorluk ile katılarak katkıda bulunan Control Union’ın plaketini Genel Müdür Fahrettin Söner’e takdim etti.