CONTROL UNION TÜRKİYE EKİBİ YIL SONU TOPLANTISI İÇİN ANTALYA’DA BİR ARAYA GELDİ

25 Aralık 2015

Control Union ailesi yoğun ve tempolu bir yılın ardından 2015 yılının değerlendirmesini yapmak ve 2016 hedeflerini belirlemek için Antalya Voyage Otel’de bir araya geldi. 
Yıl sonu değerlendirme toplantısı, İstanbul, İzmir ofisleri ve saha elemanlarının katılımlarıyla 11-13 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti. Görüşmeler, toplantılar dizisi şeklinde gerçekleşti. İlk gün, departman yöneticilerinin katılımıyla YGG toplantısı yapıldı. Departman yöneticilerinin geçtiğimiz yılın değerlendirmelerini yaptığı toplantıda, 2016 yılında hizmet kalitesinin daha da yüksek seviyelere çıkartılması ve gelecek yılın hedefleri ön plandaydı. Gün boyu süren toplantılarda gözetim, sertifikasyon, emtia finansmanı yönetimi (CMA), laboratuvar ve periyodik muayane alanında 2016 hedefleri belirlenerek geçtiğimiz yıl yaşanan aksaklıkların giderilmesi için çözümler oluşturuldu.
İkinci gün tüm çalışanlar ve yöneticiler aynı toplantıda bir araya geldi. Control Union Türkiye’ye yeni katılan çalışanlar ve 2015’te kurulan yeni departmanlar tanıtıldı. Çalışanları bilgilendirmek üzere iş güvenliği, IT, iletişim ve kalite departmanları sunumlar gerçekleştirdi. Sunumların ardından plaket takdimi yapıldı. Öncelikle, Control Union’da 15.yılını dolduran Genel Müdür Fahrettin Söner’e çalışanlar tarafından plaket verildi. Fahrettin Söner: “Hedefimiz, Control Union Türkiye ailesini büyüterek bu sektöre hizmet etmek.” dedi. Şirkette 10. Yılını dolduran Gözetim Müdürü Bahar Söner, Sertifikasyon Müdürü Özlem Özkan, Kontrolör ve Baş Denetçi Abdullah Sır, Surveyor Erkan Duygulu, Bölge Sorumlusu Ömer Karagöz değerli hizmetlerinden dolayı plaket aldı.
Toplantılardan sonra şirket çalışanları masa tenisi, dart ve plaj voleybolu oynayarak keyifli anlar yaşadı. Son gün gerçekleşen Side ve Manavgat turları ile moral depolayan ekip, yeni yıl hedeflerini gerçekleştirmek üzere bulundukları ofislere dönüş yaptı.