EKOLOJİ İZMİR 2017

13 Haziran 2017

Control Union Sertifikasyon Hizmetleri dahilinde organik tarım ve organik tekstil sertifikasyonu temsilcileri ile Ekoloji İzmir Fuarı´na katıldı.
Organik sertifikalı ürünlerin sergilendiği Ekoloji İzmir fuarı 26 – 29 Nisan 2017 tarihlerinde sekizinci kez Fuarİzmir’de gerçekleşti. Organik giyim eşyalarından bebek ürünlerine, kozmetikten gıdaya ve temizlik ürünlerinekadar geniş bir ürün yelpazesinin sergilendiği fuara, tedarik zincirindeki önemli paydaşları katıldı. Control Union Sertifikasyon Hizmetleri dahilinde organik tarım ve organik tekstil sertifikasyonu temsilcileriyle 48 m2’lik stand alanı ile fuara katıldı. 4 gün süren etkinlik boyunca Control Union müşterileri ile buluştu.
Ekoloji 2017 bu yıl ayrıca Textile Exchange’i misafir etti. Organik tekstil alanında uluslararası standartlar belirleyen Textile Echange dünyanın birçok farklı ülkesinde gerçekleştirmeye devam ettiği Regional Organic Cotton Round Table (R-OCRT) organizasyonunu Control Union ana sponsorluğunda gerçekleştirdi. Tekstil Sertifikerlerimizden İsa Cem Topbaş organizasyonda organik tekstilin son durumu hakkında son 1 yılın pamuk üretimi verilerine göre konuşma gerçekleştirdi.